Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γιόγκα στον καθαρό αέρα

Στον αγώνα κατά του άγχους, ασκήσεις αναπνοής, ασκήσεις, αυτο-εκπαίδευσης και, επίσης, ο διαλογισμός είναι αποτελεσματική. Ανακαλύψτε αρχικά να ηρεμήσει την αναπνοή σας και, επίσης, σκέψεις. σε μια άνετη θέση, κρατήστε μια οριζόντια ρύθμιση για την πλάτη και το κεφάλι. Μπορείτε Να παραμείνετε σε μια καρέκλα ή στο μεταξύ η γιόγκα θέτει για το διαλογισμό. Τοποθετήστε τα χέρια σας στα γόνατά σας και, επίσης, να χαλαρώσει.

Κλείστε τα μάτια σας, καθώς

yogaκαι την προσπάθεια να αποκολληθεί από όλες τις σκέψεις, να επικεντρωθεί στην αναπνοή σας. Επικεντρώνονται στην ιδέα της μύτης μου νιώθω σαν την αναπνοή δροσερός αέρας εισέρχεται μέσω της μύτης και τα φορτία τους πνεύμονες. Εικόνα που με τον αέρα που αναπνοή ρεύμα Χρυσή δύναμης που περιβάλλει το σώμα σας γεμάτο ηρεμία και την υγεία.

Παραγωγή φανταστείτε όλα νόσου και δυσμενή αισθήματα αφήστε το σώμα σας με αέρα. Πάρε μια ανάσα απαλά, καθώς και σταδιακά. Όσο μεγαλύτερη είναι η εισπνοή, καθώς και το εντ, το πολύ καλύτερο. Στο μεταξύ αναπνοής και , να λάβει ένα σύντομο διάλειμμα από 1-2 δευτερόλεπτα.

Μετά από 5-10 λεπτά, όταν φτάσετε στην κατάσταση της χαλάρωσης και της ηρεμίας, ας περιμένουμε ότι όλη σου η ζωή είναι προβλήματα λύνονται αποτελεσματικά. Ζήστε την αίσθηση της ευτυχίας και, επίσης, ικανοποίηση από τον καθορισμό των προβλημάτων. Είναι καλύτερα να κάνεις ένα διαλογισμό μία επιλογή στα προβλήματα της ζωής. Αν αλλάξει καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας, να καταλάβω την προοπτική λογική ταπεινότητα. Συνήθως τα συναισθήματα μας σταματήσει από το να δει το πιο αποτελεσματικό από το σενάριο.

Ένα υε μια μέρα, πιο αργή από ό

jogaaασκήσεις ή περιπάτους στο φρέσκο αέρα. Άσκηση γιόγκα, τάι Τσι ή μαθήματα βοηθήσει να παρεκκλίνω από τα ζητήματα, να ανακαλύψουν, να ρυθμίζουν το μυαλό και το σώμα. Για την ορθή παραμείνει στη φύση: στο Πάρκο, στο δάσος, στην όχθη της λίμνης. Η φύση είναι ο πιο αποτελεσματικός θεραπευτής. Το για να ηρεμήσει , που βλέπουν τα ψάρια στο ενυδρείο, για τα Ζώα.

Σε όλη την ανάκτηση διάρκεια, ακολουθήστε το βέλτιστο καθεστώς της εργασίας, καθώς και το υπόλοιπο, να τρέξει για να δείτε τις πληροφορίες, έρευνας, τρομακτικό ταινίες και επίσης να ακούσετε ροκ. Για να παρακολουθήσετε προγράμματα και ταινίες για τη φύση, σχετικά με την ικανοποίησή αγάπη και την επιτυχία ιστορίες, να δώσουν προσοχή σε ρομαντικό, διαχρονικό, καθώς και το στοχαστικό μουσική.

Αυτός που καθημερινά χειρίζεται την αναπνοή γιόγκα ασκήσεις, και επίσης να εκτελέσει που περιγράφονται στο λογικό μέρος αυτής της έκδοσης δεν μπορεί να πάρει το μεγαλύτερο επίπεδο της υγείας σας καθώς και τη ζωή. Δεν θα είναι ποτέ άρρωστος και επίσης, σύμφωνα με Χάθα γιόγκα, “το Σκοτάδι της ζωής ως τη δύση του ηλίου”. Αυτό χρειάζεται τον αθλητισμό. Γεγονός μοναδικό ενδιαφέρον για κολύμβηση, εκτός από τα προηγούμενα, έχει ένα μοναδικό λόγο.

Από την εμπειρία μου, καταλαβαίνω ότι πολλές που σκοπεύουν να επιτύχει την επιτυχία με τη βοήθεια των ασκήσεων αναπνοής, δεν έχουν την υπομονή να αναλάβει τη φροντίδα τους, τουλάχιστον δύο μήνες πρόωρα, καθώς και δεν λειτουργούν καλά. Ένα ακόμη λάθος των αρχαρίων Δύση μετά την αρχική λάμψη ενθουσιασμό που γρήγορα περνάει, αρχίζει να παραμελεί τις προπονήσεις, όπως εστιασμένη αναπνοή είναι πολύ κουραστική για τον πρώτο χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *