Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γρήγορα πιάτα-έμπνευση τροφίμων όταν θέλετε να χάσετε βάρος

Γρήγορα πιάτα-έμπνευση τροφίμων όταν θέλετε να χάσετε βάρος

Προκειμένου ο μεταβολισμός να συνεχιστεί, είναι σημαντικό να τρώτε ένα γεύμα ακόμα και το βράδυ, πάντα με ευεργετικά συστατικά για να παρέχετε στο σώμα τη διατροφή.
Ένα κοινό πρόβλημα όταν θέλετε να χάσετε βάρος αλλά δεν ακολουθείτε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο διατροφής είναι ότι είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε τι να μαγειρέψουμε για το φαγητό. Ως εκ τούτου, σήμερα θα σας δώσουμε συμβουλές για μερικά γρήγορα πιάτα που μπορείτε να κολλήσετε.

Με τις συμβουλές μας, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο να σκεφτείτε τι να ψωνίσετε και τα γρήγορα πιάτα μας θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε στην ευρύχωρη πίστα. Πηγαίνοντας σε μια δίαιτα δεν σημαίνει παρακάμπτοντας τα γεύματα ή περιορίζοντας τον εαυτό σας σε πιάτα με, για παράδειγμα, μόνο λαχανικά και πρωτεΐνες. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι που πηγαίνουν σε δίαιτες και θέλουν να χάσουν βάρος γρήγορα κάνουν αυτό το λάθος όταν ακολουθούν δημοφιλείς “δίαιτες θαύματος”.

Όταν πηγαίνετε σε μια υγιεινή διατροφή που βοηθά κάποιον να βήμα προς βήμα να χάσει βάρος και στη συνέχεια να κρατήσει τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν, θα πρέπει να είναι ισορροπημένη και να περιλαμβάνει πέντε γεύματα την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο τρώτε τακτικά αλλά μικρότερα γεύματα κάθε φορά.

Γιατί είναι σημαντικό να τρώτε όταν κάνετε δίαιτα

Γιατί είναι σημαντικό να τρώτε όταν κάνετε δίαιταΜια δίαιτα θα πρέπει επίσης να συμβάλει στη διατήρηση της ενέργειας καθ ‘ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε τις βουτιές όπου αισθάνεστε πεινασμένοι και νευρικοί, κάτι που μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για να αρχίσετε να τρώτε ανεξέλεγκτα.

Τα καθημερινά γεύματα πρέπει να περιέχουν τη σωστή ποσότητα θερμίδων για αυτό που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα πρέπει επιπλέον να προετοιμάσουν το σώμα για νηστεία κατά τις ώρες ανάπαυσης όταν κοιμάστε. Αυτό διευκολύνει το σώμα να ξεκουραστεί καλύτερα και να καταναλώσει τη σωστή ποσότητα ενέργειας για να διατηρήσει τις ζωτικές λειτουργίες σε λειτουργία κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Έτσι, η κατανάλωση καλών γευμάτων είναι απαραίτητη όταν ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή για να χάσετε βάρος. Η συνηθισμένη χρήση του σώματος να μην τρώει προκαλεί την καύση λιγότερων θερμίδων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό σημαίνει ότι ο μεταβολισμός θα είναι λιγότερο αποτελεσματικός και επειδή το σώμα σας καίει λιγότερες θερμίδες, Αυτό καθιστά πιο δύσκολο να χάσετε βάρος.

Κατά το μαγείρεμα που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, μπορείτε να συνδυάσετε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες όπως ρύζι, πλιγούρι βρώμης ή ζυμαρικά, με άλλα τρόφιμα όπως λαχανικά και πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Με αυτόν τον τρόπο έχετε μια καλή και ισορροπημένη ποσότητα ενέργειας με πολλά, σημαντικά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες και μεταλλικά άλατα.

Τι πρέπει να αποτελείται από ένα γεύμα απώλειας βάρους

Τι πρέπει να αποτελείται από ένα γεύμα απώλειας βάρουςΕάν προσθέσετε κρέας, ψάρι ή γαλακτοκομικά προϊόντα στα γεύματά σας, παίρνετε επίσης πρωτεΐνες. Μπορείτε επίσης να το πάρετε με τρόφιμα όπως όσπρια ή tofu, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν είστε σε μια vegan ή χορτοφαγική διατροφή.

Το ιδανικό γεύμα πρέπει http://www.astanga.gr/ να αποτελείται από μισά λαχανικά, ένα τέταρτο πρωτεϊνικές τροφές και ένα τέταρτο τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη σωστή ποσότητα όλων των απαραίτητων θρεπτικών ουσιών που είναι σημαντικές για το σώμα σας.

Είναι επίσης καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μεθόδους μαγειρέματος που απαιτούν μόνο πολύ λίγο λάδι. Μερικά παραδείγματα είναι τα εξής:

  • Μπάρμπεκιου
  • En papillote
  • Σε ταψί
  • Ανακατεύετε-τηγανίζετε σε γουόκ
  • Αυτές οι μέθοδοι μαγειρέματος είναι απλές και θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε
  • νόστιμα πιάτα.

Γρήγορα πιάτα όταν κάνετε δίαιτα

Γρήγορα πιάτα όταν κάνετε δίαιταΕν κατακλείδι, εδώ έρχονται ορισμένα παραδείγματα γρήγορων πιάτων που μπορούν να σας δώσουν κάποιες ιδέες στην κουζίνα. Μπορείτε να αλλάξετε και να τα αναμίξετε πώς θέλετε να τα κάνετε να ταιριάζουν στο γούστο σας. Να τρώτε υγιεινά και να κινηθείτε πολύ. Είναι τέτοιες συμβουλές που ακούτε όταν θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα.

Αλλά τι σημαίνει πραγματικά υγιεινό φαγητό; Υπάρχουν πολλά που είναι χρήσιμα, αλλά ποια τρόφιμα είναι βέλτιστα ακριβώς όπως τα τρόφιμα αδυνατίσματος; Κοινή σε τρόφιμα που είναι κατάλληλα για όσους χάνουν βάρος είναι ότι είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες συν νερό. Με τέτοια τρόφιμα, οι άνθρωποι μένουν γεμάτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το φαγητό είναι επίσης κατάλληλο κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας αποτοξίνωσης.

Οι γρήγοροι υδατάνθρακες που θέλουμε να αποφύγουμε σύμφωνα με τη μέθοδο GI. Παραδείγματα γρήγορων υδατανθράκων είναι τα λευκά ζυμαρικά, το άσπρο ρύζι, το άσπρο αλεύρι, το λευκό ψωμί, οι πατάτες και τα κελύφη taco, οι πατάτες τηγανητές, καθώς και η πίτσα. Ωστόσο, οι γρήγοροι υδατάνθρακες βρίσκονται επίσης σε φρούτα όπως ώριμες μπανάνες, καρπούζι, ακτινίδιο, σταφύλια και σταφίδες.

Με άλλα λόγια, ακόμη και τα φρούτα μπορούν να αυξήσουν το επίπεδο σακχάρου στο αίμα σας. Προσπαθήστε να τρώτε όσο το δυνατόν πιο ανώριμα φρούτα επειδή διασπώνται πιο αργά στο σώμα. Στη συνέχεια, φυσικά, οι γρήγοροι υδατάνθρακες ευδοκιμούν σε όλα τα τρόφιμα που περιέχουν πολλή ζάχαρη, όπως γλυκά και αναψυκτικά. Οι γρήγοροι υδατάνθρακες θα πρέπει να αποφεύγονται όταν χάσετε βάρος και σύμφωνα με τη μέθοδο GI όπως είπα, αλλά αν θέλετε να ανακάμψετε γρήγορα μετά από μια έντονη προπόνηση τότε οι γρήγοροι υδατάνθρακες λειτουργούν καλύτερα. Έτσι, χρησιμοποιήστε γρήγορους υδατάνθρακες μετά την άσκηση για γρήγορη ανάκαμψη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *